Business Hi-Tech

Avocaţii de la Ţuca Zbârcea au asistat fondul de investiţii Accel în acordarea finanţării start-up-ului românesc UiPath

Avocaţii de la Ţuca Zbârcea au asistat fondul de...

Autor: Cristina Bellu

09.03.2018, 14:50 259

Casa de avocatură Ţuca Zbârcea & Asociaţii a asistat fondul de investiţii Accel Partners în contextul finanţării de 153 milioane de dolari a start-up-ul românesc UiPath , după ce, anterior, echipa firmei oferise suport juridic în cadrul rundei de finanţare Seria A în valoare de 30 milioane de dolari.

Proiectul a fost coordonat de Sorin Vlădescu, Partener şi Mihaela Nyerges, Managing Associate în cadrul Ţuca Zbârcea & Asociaţii, din echipă făcând parte şi Gabriela Anton, Partener (Banking), Alexandra Pereş, Managing Associate (Real Estate), Andreea Oprişan (Competition), Bogdan Halcu (IP), Ciprian Timofte (Data Privacy), Mihai Anghel (Employment).  

Start-up-ul UiPath, specializat în dezvoltarea de soluţii pentru auto-matizarea proceselor interne ale unei companii cu ajutorul roboticii, a obţinut marţi, 6 martie,  o finanţare de 153 de milioane dolari în seria B de finanţare, după un an cu o creştere record.

Noua finanţare, condusa de fondul de investiţii Accel şi sprijinita de Capital G, fondul de investiţii din spatele Google, şi Kleinder Perkins Caufield&Byers, fondul care a pariat încă de la început pe Amazon, AOL şi EA, propulsează compania la o evaluare de 1,1 mld. dolari.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO