Business Hi-Tech

Avocaţii Stratulat Albulescu au acordat asistenţă juridică fondurilor de capital de risc GapMinder Venture Partners şi DayOne Capital pentru investiţia de 1,5 mil.dolari în startup-ul românesc Soleadify

Avocaţii Stratulat Albulescu au acordat asistenţă...

Autor: Roxana Rosu

27.10.2020, 13:01 131

Firma de avocatură Stratulat Albulescu a acordat asistenţă juridică fondurilor de capital de risc GapMinder Venture Partners şi DayOne Capital în privinţa investiţiei lor comune în startup-ul românesc Soleadify.

Runda de finanţare de 1,5 milioane dolari a fost condusă de GapMinder Venture Partners şi DayOne Capital (un fond de investiţii în tehnologie) şi a inclus şi alţi investitori privaţi.

Soleadify este un start-up care utilizează inteligenţa artificială (AI) pentru a crea profiluri de business pentru companii din orice industrie. Primul dintre produsele companiei este un motor de căutare care actualizează peste 40 de milioane de profiluri de business utilizate în prezent de sute de companii din Statele Unite ale Americii, Europa şi Asia pentru activităţi de vânzare şi marketing.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO