Business Hi-Tech

Avstore.ro vinde sisteme audio şi video premium de 2,5 mil. euro

Foto Shutterstock

Foto Shutterstock

Autor: Adrian Seceleanu

22.09.2014, 00:00 197

Magazinul online avstore.ro, operat de compania Qube Net din Bucureşti şi specializat în vânzarea de sisteme audio şi video - în special din categoria premium -, estimează că va înregistra în acest an afaceri de 2,5 mil. euro, în creştere cu 25% faţă de anul precedent, pe fondul extinderii aface­rilor din zona de distribuţie şi al creşterii vânzărilor de sisteme audio, a declarat Marius Stănescu, managing partner şi acţionar al companiei.

În acest an, cea mai mare comandă primită de companie a fost de la o persoană fizică şi a avut o valoare de 100.000 de euro - pentru instalarea unui sistem audio video de înaltă performanţă într-o vilă din localitatea Corbeanca, din apropirea Bucu­reş­tiului, a spus Bogdan Ştefan, de aseme­nea managing partner al companiei, fără a oferi detalii despre identitatea clientului.

Compania a fost fondată în 2003 de Marius Stănescu, Bogdan Ştefan, Alexan­dru Bon­tilă şi Lucian Velea, a lansat maga­zinul online în 2007 şi este lider de piaţă pe seg­mentul căştilor audio de înaltă perfor­man­ţă, care pot avea preţuri şi de 2.000 de euro, a spus Ştefan.

„Avem o cotă de piaţă de 10%, din punctul de vedere al valorii, pe piaţa de căşti audio din România“, a precizat el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO