INTERVIU

Axxess Capital: România oferă oportunităţi de creştere în sectoare precum servicii financiare, software, servicii medicale sau comerţ

22 ian 2018 Autor: Cristina Rosca

♦ Fondul de investiţii este unul dintre pionierii pieţei de profil din România, cu o istorie de peste două decenii. Cea mai recentă mutare datează de anul trecut când a vândut 30% din compania de IT românească Bitdefender pentru 180 mil. euro, aceasta fiind una dintre cele mai importante tranzacţii de pe piaţa locală. Axxess Capital a fost în perioada 2015-2017 unul dintre cei mai activi jucători de pe piaţă, având la activ trei achiziţii şi patru exituri.

„România reprezintă prin­­­cipala noastră des­tinaţie de investiţii de mai bine de 20 de ani”, spu­­ne Horia Manda, exe­cuti­vul român care con­­duce fon­dul de in­ves­tiţii Axxess Capital şi unul dintre veteranii pieţei locale.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.01.2018

 
Cuvinte cheie:
capital
, romania
, crestere
, servicii
, comert
, financiar
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide