Business Hi-Tech

Banca Transilvania migrează la o soluţie de reţea furnizată de Orange

Banca Transilvania migrează la o soluţie de reţea...

Autor: Ioana Nita

22.10.2019, 00:00 2335

Banca Transilvania, cea mai mare bancă locală, a implementat o soluţie de reţea internă de tip SD-WAN (software defined - wide area network), furnizată de divizia de business a Orange, liderul pieţei locale de telecom.

„Noua tehnologie prioritizează în mod automat operaţiunile critice ale afacerii şi permite modificarea centralizată a regulilor şi politicilor de reţea”, conform reprezentanţilor Orange. Banca Transilvania a testat soluţia Flexible SD-WAN a Orange Business Services în prima parte a anului 2019, ulterior extinzând implementarea în întreaga organizaţie care numără 500 de filiale şi peste 8.000 de angajaţi ce folosesc aproximativ 100  de aplicaţii IT. 

„Soluţia Flexible SD-WAN a răspuns nevoilor noastre prin simplificarea operaţiunilor în agenţii, flexibilitate foarte bună privind aplicaţiile bancare şi optimizarea nivelului de securitate al infrastructurii BT. Investiţiile noastre în tehnologie se reflectă în creşterea businessului,” a declarat Leontin Toderici, director general adjunct-COO în cadrul Băncii Transilvania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO