Business Hi-Tech

Belgienii de la Cegeka, prezenţi pe plan local, deschid al patrulea centru din Europa, în Grecia

Belgienii de la Cegeka, prezenţi pe plan local, deschid...

Autor: Ioana Nita

23.05.2023, 00:04 98

Furnizorul IT&C Cegeka din Belgia, care activează şi pe piaţa locală din 2011 cu o echipă de circa 900 de persoane în prezent, a anunţat deschiderea unui nou centru în Grecia, unde vrea să ajungă la 300 de angajaţi în următorii trei ani. Acesta este cel de-al patrulea centru Cegeka din Europa, după România, Moldova şi Cehia.

În total, companii operează în peste zece ţări europene. „Suntem angajaţi să creăm un mediu de lucru incluziv care să promoveze creşterea şi dezvoltarea angajaţilor. Având în vedere istoria mândră a Greciei în ceea ce priveşte meşteşugurile, măiestria şi creativitatea, aşteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu forţa de muncă talentată a ţării pentru a stimula inovaţia şi excelenţa. Cu o creştere aşteptată de 300 de angajaţi în următorii trei ani, ne propunem să valorificăm bogăţia de talente IT din Grecia pentru a ne consolida capacităţile europene în serviciul clienţilor noştri“, a afirmat Tom De Vos, director în cadrul Cegeka European Delivery Center. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO