Business Hi-Tech

Berdilă, Romsys: Avem ca obiectiv creşterea veniturilor din soluţii şi servicii IT

Horaţiu Berdilă, CEO al Romsys:

Zona de sector public este bazată în principal la ora actuală pe fonduri europene. (...) La ora actuală sunt blocate licitaţii cu o valoare de cel puţin 270 de milioane de euro în diverse instituţii.

Horaţiu Berdilă, CEO al Romsys: Zona de sector public este bazată în principal la ora actuală pe fonduri europene. (...) La ora actuală sunt blocate licitaţii cu o valoare de cel puţin 270 de milioane de euro în diverse instituţii.

Autor: Adrian Seceleanu

16.10.2013, 00:08 311

Creşterea ponderii pe care o au în venituri serviciile şi soluţiile IT este principalul obiectiv al Romsys, unul dintre cei mai mari integratori IT&C locali, cu afaceri de 51 mil. euro în anul precedent, a declarat în cadrul unei întâlniri cu media Horaţiu Berdilă, CEO al companiei din anul 2009.

„Anul acesta zona de soluţii şi servicii va reprezenta aproximativ 65% din cifra de afaceri, faţă de 60% în anul precedent. Este zona care contează teoretic cel mai mult pentru noi. Când vă uitaţi la integratori cele mai importante date de business sunt - ce proiecte integrează, adică ce procent din competenţele pe care le are firma în proiectele de integrare sunt obţinute din portofoliul propriu şi doi - cât la sută din proiectul respectiv este din zona de servicii şi soluţii şi nu de infrastructură“, a spus Berdilă.

Anul viitor ţinta este ca ponderea serviciilor şi soluţiilor să crească şi mai puternic, a declarat Răzvan Olteanu, director general adjunct al Romsys.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO