Business Hi-Tech

Betfair Romania Development din Cluj-Napoca: Avem 1.000 de angajaţi în prezent şi vrem să ajungem la 1.500 la finalul anului 2023

Ioana Popa, General Manager Betfair Romania Development

Ioana Popa, General Manager Betfair Romania Development

Autor: Ioana Nita

15.04.2022, 20:15 541

Betfair Romania Development, centrul de dezvoltare software şi servicii partajate din Cluj-Napoca al grupului Flutter Entertainment - furnizor irlandez de soluţii pentru industriile de gaming şi pariuri sportive, are în plan să recruteze 500 de specialişti IT până la finalul anului viitor, urmând să ajungă astfel la 1.500 de angajaţi. Compania, înfiinţată în 2017, este cel mai mare centru de excelenţă în software şi servicii partajate al grupului Flutter Entertainment, înregistrând în anul 2020 o cifră de afaceri de peste 50 milioane euro şi un profit de peste 5 milioane euro.

„E un plan ambiţios şi ritmul de creştere constant pe care l-am avut, inclusiv în ultimii doi ani, ne dă siguranţa că este unul realist. Suntem un centru de excelenţă în software şi servicii partajate, cel mai mare al grupului Flutter Entertainment, cu un portofoliu impresionant de produse proprii. Asigurăm un mixt atractiv de proiecte, tehnologii şi beneficii pe care specialiştii în IT îl caută pentru o carieră pe termen lung şi ne mândrim cu o cultură organizaţională care încurajează diversitatea, creativitatea şi flexibilitatea. Ne aşteptăm să atingem pragul de 1.500 de angajaţi la sfârşitul anului 2023”, a declarat Ioana Popa, General Manager Betfair Romania Development.

Compania are deschise roluri pentru specialişti IT la toate nivelurile de experienţă, inclusiv de management, oferind oportunităţi de dezvoltare pe multiple specializări şi tehnologii. Noii angajaţi vor deveni parte din echipele ce dezvoltă  produse software în şapte arii principale de activitate: Gaming, Infrastructure, Customer Technology, Security, Data, Marketing şi Shared Services. Aceştia vor primi pachetul complet de beneficii oferit angajaţilor, ce include şi opţiuni variate legate de locul şi programul de muncă.

În prezent, orice angajat Betfair Romania Development poate să aleagă să lucreze de la distanţă, hibrid sau de la birou, în regim full sau part-time. Săptămâna de muncă de 4 zile este o posibilitate pentru cei care preferă un ritm de lucru concentrat. Pentru cei care vor să experimenteze un nou stil de viaţă, compania oferă posibilitatea ca o parte din zilele lucrătoare să fie realizate din altă ţară. Totodată, există şi opţiunea unui „concediu sabatic” de până la 3 luni pentru planuri personale mai ample.

Creşterea numărului de angajaţi ai companiei vine în contextul în care centrul de excelenţă din Cluj-Napoca va prelua noi linii de business din cadrul grupului Flutter Entertainment, pentru brandurile PokerStars, FanDuel şi SportsBet. Cumulat, brandurile grupului au peste 18 milioane de clienţi la nivel global.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO