Business Hi-Tech

Bilanţul lui Jean-François Fallacher la Orange: venituri de 4,6 mld. euro şi un profit net de aproape 0,6 mld. euro

Bilanţul lui Jean-François Fallacher la Orange:...

Autor: Adrian Seceleanu

26.04.2016, 00:07 1235

Orange, liderul pieţei locale de telefonie mobilă, a înregistrat venituri de aproape 4,7 mld. euro şi un profit net ce ar putea atinge 0,6 mld. euro în mandatul de CEO de cinci ani al francezului Jean-François Fallacher, care se va încheia la finele acestei săptămâni.

Cel mai important obiectiv atins în această perioadă a fost să readuc pe creştere compania, după scăderile dramatice din perioada crizei, spune şeful Orange România.

„Când am venit în România, în mai 2011, pe piaţă atitudinea era că este cumva o fatalitate că piaţa va scădea şi că veniturile vor fi mai mici. Am demonstrat că nu este o fatalitate, că putem reveni la creştere”. Anul trecut Orange a avut venituri mai mari decât în 2011, iar într-unul dintre trimestre a reuşit chiar să obţină venituri mai mari decât întreg grupul Telekom România - care are operaţiuni fixe şi mobile, iar compania este în continuare lider după numărul de clienţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO