Business Hi-Tech

Bill Gates: Steve Jobs a fost întotdeauna mai grozav decât mine

Bill Gates: Steve Jobs a fost întotdeauna mai grozav...

Autor: Octavian Calei

03.02.2013, 15:00 2883

Bill Gates, fondatorul celei mai mari companii software din lume, a declarat într-un interviu pentru prezentatorul american Stephen Colbert că el nu a fost niciodată mai grozav decât Steve Jobs, scrie Business Insider.

Moderatorul emisiunii l-a provocat pe fondatorul Microsoft printr-o întrebare să recunoască faptul că Steve Jobs este mai „cool” decât Gates. Colbert l-a întrebat pe Bill Gates dacă nu-l deranjează faptul că în timp ce el este cel care „salvează lumea”, totuşi Jobs este mai apreciat decât el.

„El (Steve Jobs – n.r.) a fost întotdeauna mai grozav decât mine. A fost genial. Avea propriul său stil, abordarea sa, în timp ce a mea este puţin mai tehnică decât a lui”, a spus Bill Gates.

Bill Gates este încă directorul Microsoft dar s-a retras din operaţiunile zilnice din 2008. El recunoaşte că îi este dor de „zilele bune” când lucra la Microsoft. Gates a mai spus că pentru el, construirea celei mai puternice companii software, a fost destul de "cool".

Creatorul sistemului de operare Windows spune că nu este gelos pe Jobs sau pe oricine altcineva. Deşi nu mai este cel mai bogat om din lume, totuşi averea sa a crescut cu 7 miliarde de dolari faţă anul trecut.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO