Business Hi-Tech

Bitdefender a numit o americancă la conducerea departamentului global de corporate marketing

Bitdefender a numit o americancă la conducerea...

Autor: Ioana Nita

13.09.2018, 19:28 433

Furnizorul de soluţii de securitate cibernetică Bitdefender, cel mai mare producător de software local, a numit-o la departamentului global de corporate marketing pe Monika Goldberg, un manager din SUA cu o experienţă de peste 20 de ani în industria de securitate IT. Ea a lucrat în cadrul unor companii-gigant precum McAfee şi Cisco, având o experienţă bogată în domenii ca securitate pentru cloud, marketing, management de produs şi dezvoltare de business.

 Monika Goldberg va lucra din sediul enterprise al companiei din Santa Clara, California, şi va sprijini obiectivele de creştere cu două cifre a vânzărilor companiei. Recent, Bitdefender a făcut a doua achiziţie a unui partener din străinătate, ca parte a strategiei sale de expansiune a businessului la nivel internaţional. Anul trecut, compania a cumpărat partenerul din Franţa - Profil Technology, iar de curând a achiziţionat şi linia de business dedicată distribuţiei produselor sale în Australia şi Noua Zeelanda de la compania australiană SMS eTech.

 În următoarele luni, Goldberg va lucra la strategia de poziţionare a companiei, la extinderea notorietăţii reţelei de threat intelligence şi la crearea de programe de engagement între companie şi clienţi, industrie şi analişti.

 „Astăzi, 38% dintre soluţiile de securitate de pe piaţă folosesc deja tehnologiile Bitdefender, iar compania înţelege, valorizează şi prioritizează protecţia şi intimitatea clienţilor săi şi iese în evidenţă prin inovarea consistentă, analize complexe ale ameninţărilor informatice şi colaborări de lungă durată cu instituţiile de aplicare a legii de pe tot mapamondul”, a menţionat Goldberg.

 Anul trecut, Bitdefender a înregistrat afaceri de 591 milioane lei (129,6 mil. euro), în creştere cu 30% faţă de 2016, în timp ce profitul net s-a menţinut aproape la acelaşi nivel, cifrându-se la 29 mil. lei (6,2 mil. euro), mai mare cu 3%.

 Până în prezent, Bitdefender şi-a stabilit prezenţa locală în SUA, Franţa, Germania, Danemarca, Spania, Italia, Marea Britanie, Emiratele Arabe Unite, Suedia, Canada.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO