Business Hi-Tech

Bitdefender deschide un birou în Australia după achiziţia unui partener

Bitdefender deschide un birou în Australia după...

Autor: Ioana Nita

12.09.2018, 00:07 441

♦ Australia este a şasea piaţă pentru furnizorul de soluţii de securitate cibernetică, achiziţia partenerului SMS eTech venind la un an de la cumpărarea altui partener din Franţa.

Bitdefender, cel mai mare producător local de software (soluţii de securitate cibernetică) şi cel mai cunoscut brand românesc hi-tech la nivel internaţional, va deschide un birou propriu în oraşul Melbourne din Australia, după ce a cumpărat de la compania SMS eTech din Australia linia de business care se ocupă de distribuţia produselor sale pe piaţa australiană şi din Noua Zeelandă.

Achiziţia face parte din strategia companiei de extindere la nivel global, aceasta fiind a doua preluare a unui partener din străinătate în decurs de un an. În 2017, Bidefender a cumpărat partenerul său din Fraţa - Profil Technology. „Această decizie strategică va contribui la creşterea susţinută, de două cifre, pe care o traversăm. Bitdefender Australia va avea un rol-cheie în dezvoltarea businessului şi a brandului Bitdefender la nivel global“, a precizat Florin Talpeş, CEO al Bitdefender.

„Australia este a şasea piaţă pentru Bitdefender, aceasta fiind o piaţă care a crescut accelerat în ultimii patru ani. Cu această achiziţie dezvoltarea Bitdefender pe pieţele din Australia şi Noua Zeelandă va intra într-o fază de dezvoltare accelerată care presupune un focus mai mare pe segmentul clienţilor de business şi extinderea consumerului în zona de retail“, au declarat repre­zentanţii Bitdefender pentru ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO