Business Hi-Tech

Bitdefender îşi creşte forţa de vânzări internaţională cu 40 de persoane anul acesta

Bitdefender îşi creşte forţa de vânzări...

Autor: Ioana Nita

06.05.2015, 00:00 265
Compania Bitdefender, controlată de antreprenorii români Florin şi Măriuca Talpeş, a ajuns la sfârşitul lui 2014 la o echi­pă de peste 50 de persoane dedicate vânzărilor internaţionale pe seg­mentul enterprise, iar anul acesta va continua re­cru­tă­rile, ur­mând să angajeze încă 40.  „În 2014 echipa de vân­zări internaţionale s-a mărit cu 150%, iar până la finele acestui an vom avea încă 40 de colegi noi pe vânzări şi pe mar­keting. De asemenea, reprezentarea Bitdefender prin parte­neri s-a consolidat considerabil în ultimul an, ca parte a dez­voltării segmentului enterprise la nivel global”, a declarat Mihai Guran, sales director regional operations la Bitdefender. 

Anul trecut, Bitdefender a înregistrat o creştere de peste 110% a vânzărilor pe sementul enterprise – către companii mari – iar pentru anul acesta compania estimează un plus de 100% pentru vânzările pe acest segment. Cele mai mari creşteri ale vânzărilor pe segmentul enterprise au fost înregistrate în Statele Unite ale Americii, Marea Britanie şi ţările Nordice. În 2013, afacerile Bitdefender s-au situat la aproape 200 milioane de lei, piaţa locală generând doar 2% din venituri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO