Business Hi-Tech

Bitdefender ţinteşte dublarea cotei de piaţă din Franţa printr-o achiziţie

Florin  Talpeş

Florin Talpeş

Autor: Adrian Seceleanu

18.01.2017, 00:07 752

Producătorul de soluţii de se­cu­ritate IT Bitdefender, controlat de an­treprenorii români Florin şi Mă­riu­ca Talpeş, şi-a cumpărat la fi­nele anu­lui trecut principalul par­tener de pe pia­ţa franceză - com­pania Profil Tech­no­logy, cu parte a unui plan care are ca obiec­tiv dublarea cotei de piaţă Bit­de­fen­der din Franţa în ur­mă­torii trei ani.

„Franţa este o pia­ţă cheie pentru noi în viitor. Prin pre­luarea busi­nes­sului nostru in-house, vom putea fi mai aproape de parte­neri şi de clienţi şi ne pro­punem să repetăm în do­me­niul enterprise succesul înre­gistrat de noi pe piaţa consumatorilor rezi­den­­ţiali“, a declarat Florin Talpeş, CEO al Bitdefender.

Pentru Bitdefender, companie care a ajuns la un portofoliu de peste 500 de milioane de utilizatori ai teh­no­­lo­giilor sale la nivel global, pie­ţele internaţionale reprezintă prin­ci­palul focus, iar Franţa se află între cele mai importante cinci pentru companie.

„Piaţa soluţiilor de securitate ci­ber­netică din Franţa este una dintre cele mai mari trei la nivel euro­pean şi prin­tre cele mai importante cinci pen­tru Bitdefender.“

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO