Business Hi-Tech

Bittnet atacă piaţa comerţului online cu un magazin de soluţii IT&C pentru IMM-uri

Cristian Herghelegiu, CEO Dendrio

Cristian Herghelegiu, CEO Dendrio

Autor: Cristina Bellu

22.04.2020, 10:02 801

Grupul Bittnet (BNET), integrator local de soluţii IT&C şi furnizor de servicii de training în domeniul IT, intră pe piaţa de e-commerce prin intermediul Dendrio Solutions, firmă din grup, cu o platformă online unde companiile pot achiziţiona software, licenţe, soluţii IT şi hardware.

Proiectul se adresează în special segmentului IMM-urilor, oferind soluţii personalizate şi un canal de vânzare dedicat, unde comenzile sunt gestionate cu prioritate. În plus, platforma pune la dispoziţia clienţilor instrumente de lucru, printre care proiectare asistată sau producţie grafică, precum şi o serie de servicii specializate, cum ar fi servicii de migrare, servicii de adopţie sau audit IT, potrivit datelor Dendrio.

“Vom dezvolta din ce în ce mai multe produse şi servicii, urmărind cu atenţie nevoile pieţei. Inginerii şi product managerii noştri standardizează soluţii care se pot implementa rapid şi uşor fără a avea nevoie de cunoştinţe tehnice aprofundate”, spune Cristian Herghelegiu, CEO Dendrio.



 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO