Business Hi-Tech

Bittnet Group a consolidat toată activitatea din zona de cybersecurity sub aceeaşi identitate, FORT, companie care are în plan listarea la bursă

Bittnet Group a consolidat toată activitatea din zona de...

Autor: Roxana Rosu

04.08.2022, 13:14 336

Bittnet Group a consolidat toată activitatea din zona de cybersecurity sub aceeaşi identitate, FORT, companie care are în plan listarea pe piaţa AeRO a BVB.

Noua firmă este formată pe structura Global Resolution Experts (GRX) şi ISEC Associates (ISEC), companii din domeniul securităţii cibernetice, în urma unui proces de rebranding. Astfel, în perioada imediat următoare, operaţiunile GRX vor fi unificate cu cele ale ISEC. Acţionarii, printre care se află fondul de investiţii în curs de autorizare Agista, au aprobat listarea în Adunarea Generală.

„Chiar dacă procesul de rebranding a fost unul 360, noua filosofie FORT reprezintă o continuare a promisiunii brandurilor anterioare – de a oferi clienţilor acces la servicii şi soluţii de securitate cibernetică în vederea combaterii ameninţărilor digitale - printr-o abordare adaptată nevoilor actuale, generate de digitalizarea rapidă, remote work sau mobile access. Mai mult, momentul consolidării poziţiei noastre este unul deosebit de favorabil. Conform raportului McKinsey (2022), piaţa globală este estimată să crească la 101,5 miliarde de dolari până în 2025, pe fondul intensificării numărului de atacuri cibernetice de la an la an”, a declarat Vladimir Ghiţă, CEO FORT.

El a adăugat că cifra de afaceri şi profitul net au crescut în primul semestru al anului 2022 faţă de perioada similară a anului anterior şi se aşteaptă la o dinamică pentru semestrul al doilea care să permită atingerea obiectivelor asumate la începutul anului, respectiv o creştere cu cel puţin 25% pentru cei doi indicatori principali.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO