Business Hi-Tech

Black Friday la Orange: operatorul taie cu până la 10 euro preţul abonamentelor şi oferă discount-uri la telefoane, tablete şi accesorii

Black Friday la Orange: operatorul taie cu până la 10...

Autor: Adrian Seceleanu

22.11.2014, 00:00 777

Orange, liderul pieţei locale de telefonie mobilă, va reduce tariful abonamentelor cu până la 10 euro şi va tăia preţul unor telefoane, tablete şi accesorii în perioada 21-30 noiembrie, ca parte a unei campanii promoţionale organizate cu ocazia evenimentului de shopping Black Friday, potrivit datelor comunicate de operator.

Un element central al ofertei este reducerea tarifului la abonamente în condiţiile în care astfel compania renunţă, pe durata a doi ani de zile, la venituri de 240 de euro în cazul abonamentului denumit Panteră 41.

“Clienţii care activează sau prelungesc un abonament de Black Friday, în magazinul online, vor avea o reducere de până la 10 euro lunar pe perioada menţinerii abonamentului. Astfel, pentru un abonament Panteră de 41 euro, preţul online cu reducere va fi de 31 euro”, conform datelor comunicate de reprezentanţii Orange.

În perioada ofertei, vizitatorii site-ului www.orange.ro pot cumpăra din magazinul online telefoane, tablete, accesorii şi gadgeturi cu reducere de până la 100% în limita stocului disponibil, indiferent dacă sunt sau nu clienţi Orange. “Ei pot alege dintr-o gamă largă de telefoane, printre care smartphone-uri de top ca Samsung Galaxy Alpha, Sony Xperia Z3, HTC One M8 cu până la 100 euro reducere, iPad mini de la 49 euro, iPhone 5s cu 125 euro şi peste 15.000 de accesorii şi gadgeturi cu preţuri începând de la 1 euro”.

Pentru a stimula achiziţia de telefoane 4G de către clienţii existenţi ai companiei, Orange a modificat în perioada menţionată prevederile programului de fidelizare. “La cumpărarea de smartphone-uri compabile 4G şi 4GĂ, punctele de fidelizare Orange Thank You valorează triplu. De exemplu, pentru un client care are puncte Thank You în valoare de 50 euro, între 21-30 noiembrie acestea vor valora 150 de euro. Clienţii care doresc să-şi schimbe telefonul cu unul compatibil 4G, respectiv 4GĂ, sau să achiziţioneze un accesoriu în aceasta perioadă din reţeaua de magazine Orange vor avea acces, de asemenea, la oferta de triplă valoare a punctelor Thank You”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO