Business Hi-Tech

Black Friday la Telekom: grupul oferă reduceri ca să câştige şi noi abonaţi şi clienţi pentru magazinul online Germanos.ro

Black Friday la Telekom: grupul oferă reduceri ca să...

Autor: Adrian Seceleanu

21.11.2014, 23:58 772

Campania de reduceri organizată de Black Friday de grupul Telekom România, cel mai mare furnizor de servicii de comunicaţii fixe şi mobile de pe piaţă, are o dublă miză: abonamente la serviciile companiei dar şi câştigarea de clienţi pentru magazinul online Germanos pe care îl deţine. Pentru a “trimite” clienţi în magazinele Germanos, grupul a decis să acorde unele reduceri de preţ pentru smartphone-uri sau alte echipamente achiziţionate împreună cu abonamente la servicii de comunicaţii inclusiv sub forma unui cupon de reducere valabil la achiziţii prin lanţul de magazine.

Spre exemplu, pe durata campaniei care are loc în perioada 20-23 noiembrie, clienţii pot achiziţiona un smartphone LG G3 la un preţ de 699 de lei împreună cu un abonament Nelimitat XXL. Preţul este redus, conform Telekom, cu 850 de lei faţă de situaţia în care telefonul ar fi achiziţionat fără abonament, iar o parte din această reducere este acordată sub forma unui cupon de reduceri în valoare de 450 de lei.

Reduceri după acest sistem sunt acordate şi la achiziţia altor modele de telefoane printre care se numără iPhone 4S, Allview V1 Viper sau Huawei Ascend G6 LTE.

Clienţii care achiziţionează pachete de servicii fixe sau de pachete care integrează şi servicii fixe şi mobile primesc de asemenea vouchere cu o valoare de până la 800 de lei care pot fi, de asemenea utilizate, pe pagina web a Germanos.

Conform datelor de pe pagina web a Telekom voucherele sunt primite de clienţi pe e-mail în termen de 15 de zile de la semnarea contractului de abonament. “Voucherele vor putea fi folosite la achiziţionarea de produse exclusiv de pe site-ul Germanos.ro pănă la data de 31.03.2015. Categoriile de produse disponibile sunt: televizoare, sisteme home cinema, videoproiectoare, GPS, laptopuri, monitoare, tablete. Fiecare cod de voucher poate fi folosit o singură dată. Nu se pot utiliza mai multe vouchere de discount Germanos pentru o singură comandă. Voucherul nu este divizibil si nu se ofera rest la comenzi mai mici decât valoarea acestuia”, conform datelor publicate pe pagina web a grupului de comunicaţii.

De asemenea, conform datelor comunicate de grupul Telekom, peste 400 de accesorii pentru telefoane, tablete, laptopuri, TV-uri sunt disponibile cu reduceri de până la 70% în magazinul online Germanos. Produsele la preţ redus sunt disponibile şi în magazinul online Clickshop.ro, de asemenea parte a grupului, care a fost lansat de fostul Romtelecom.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO