Business Hi-Tech

BlackBerry promite şi alte telefoane cu design extravagant precum Passport

BlackBerry promite şi alte telefoane cu design...

Autor: Dorian Prodan

30.09.2014, 16:48 1056

 BlackBerry a lansat săptămâna trecută straniul terminal Passport cu ecran pătrat şi tastatură hardware compactă, însă compania nu pare decisă să se oprească aici. Într-o declaraţie făcută pentru Reuters, doi dintre membrii executivului companiei au afirmat că Passport va fi urmat şi de alte telefoane cu design extravagant, compania încercând să păstreze trează atenţia clienţilor tradiţionali în timp ce încearcă să se orienteze către software şi servicii.

Passport nu este primul terminal cu ecran pătrat din portofoliul companiei, însă acesta a adoptat o carcasă cu aceeaşi formă şi o tastatură hardware compactă, depărtându-se astfel de liniile tradiţionale ale gamelor Bold, Curve sau Q. Conform declaraţiilor companiei, Passport nu va fi însă singurul terminal BlackBerry care se îndepărtează de şablonul tradiţional, compania urmând să dezvolte şi alte produse cu design extravagant.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO