"BlackBerry românesc" - Braşovenii de la Allview scot primul lor mobil cu 3G şi WiFi -galerie FOTO

13 dec 2010 Autor: Adrian Seceleanu

Visual Fan, companie braşoveană care comercializează sub brandul propriu Allview diverse produse electronice, a anunţat disponibilitatea primului telefon mobil propriu care se poate conecta la reţele mobile 3G şi la reţele Wi-Fi - proiect anunţat de companie la începutul acestui an. Telefonul, care se aseamănă cu un Blackberry, poate funcţiona simultan cu două cartele sim, şi costă aproximativ 519 lei, potrivit reprezentanţilor companiei.

Telefonul, denumit Allview Q1 G3T, permite recepţionare de mesaje e-mail printr-o aplicaţie care, potriv companiei, permite redicerea volumului de date transferat pe mobil. "Prin descărcarea şi instalarea pe telefon a aplicaţiei gratuite Mobiquus din magazinul Allview de aplicaţii funcţia de PushMail va fi îmbunătăţită. Aplicaţia de PushMail permite primirea automată pe telefon a mesajelor din contul de email de la seviciu şi din conturile personale precum Gmail, Hotmail sau Yahoo. (…) prin PushMail Mobiquus, traficul de date şi implicit costurile conexiunii sunt reduse prin funcţia de comprimare a fişierelor".

Mobilul permite deschiderea ataşamentelor .pdf, .zip şi .rar, documentelor de tip imagine sau video şi tuturor fişierelor din suita Office, inclusiv Microsoft Office 2007.

Compania urmează să lanseze pe piaţă şi o tabletă cu sistemul de operare Google Android.

 
Cuvinte cheie:
Visual Fan
, Allview
, 3G
, WiFi
, Allview Q1 G3T
Vizualizari:
Printeaza
Momentan sunt 9 comentarii Comenteaza si tu
Comentarii (9):
vasy - 05 ianuarie 2011, 18:35

nu va cumparati ca sunt naspa toate...

georgian - 13 decembrie 2010, 22:07

nokia C3 il gasiti la aproximativ acelasi pret, sigur, nu are 3G, dar in rest nu se poate compara un produs Nokia cu unul fabricat pe vapor!

eu - 13 decembrie 2010, 19:17

nu am inteles ...a zis cineva ca Iphone e chinez, sau eu stiu ce componente de la blackberry........dar nokia?.... ce?.....e romanesc?..... revenitiva fratilor ca din prostie faceti pe altii sa sufere. mai daniele vezi ca te cauta colegii la leapsa pe afara

fny.ro - 13 decembrie 2010, 16:39

Andrei, exista deja si il poti comanda de pe site-ul lor:

http://www.allview.ro/aplystore/perf.php?id=16

de mine - 13 decembrie 2010, 16:28

daca a cumparat cineva va rog sa ne spuneti parerea voastra ca vreau sa imi iau si eu

Daniel - 13 decembrie 2010, 16:19

Le comercializeaza sub denumirea de allview. Cautati pe net "piranha zuma" - e firma chineza ce produce telefoanele defapt...doar ca info suplimentar, am inteles ca sunt foarte stricti cu garantia telefonului (ex pierzi garantia pt o mica zgarietura).....atentie nu e romanesc, la noi, de mult nu se mai produce aproape nimic.

robert - 13 decembrie 2010, 16:01

este romanesc cu piese din China!

1U - 13 decembrie 2010, 15:56

Tare frate. La banii aia, eu zic ca ar merita, nus stiu ce dotari, ce soft are, pt ca toate astea necesita licente...

andrei - 13 decembrie 2010, 14:49

foarte tare , cand va ise imi voi cumpara si eu unul pentru ca este foarte ieftin si in primul rand este ROmanesc, si arata chiar foarte bine

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide