Business Hi-Tech

Bogdan Florea, fondator şi co-CEO, Connections Consult: România generează 70% din venituri, fiind cel mai mare contribuitor la cifra de afaceri a grupului, şi probabil va rămâne aşa în 2023 şi 2024. Estimăm afaceri de 15 mil. euro în 2023, plus 28% faţă de 2022

Bogdan Florea, fondator şi co-CEO, Connections Consult: Pe lângă România mai avem SUA şi Germania ca pieţe semnificative. Sperăm să creştem, în următorii ani, ponderea cifrei de afaceri provenită din pieţe externe.

Bogdan Florea, fondator şi co-CEO, Connections Consult: Pe lângă România mai avem SUA şi Germania ca pieţe semnificative. Sperăm să creştem, în următorii ani, ponderea cifrei de afaceri provenită din pieţe externe.

Autor: Alexandra Cepăreanu

06.06.2023, 18:30 286

„Ne aşteptăm ca până la finalul anului să ajungem la un 450 de angajaţi la nivelul grupului Connections.“

Connections Consult, com­panie locală specializată în furnizarea de soluţii software şi servicii IT, a în­chis anul 2022 cu venituri consolidate în valoare de aproximativ 11,7 mili­oa­ne de euro (58,46 mil. lei), înregis­trând o creştere de circa 48% faţă de anul precedent, a spus pentru ZF Bogdan Florea, fondator şi co-CEO al companiei. Compania specializată în intelligent automation, IT infra­struc­ture support, digital business pro­cess management şi software de­ve­lopment on demand deţine centre de livrare în România, Bulgaria şi Serbia, dar şi birouri de vânzări în SUA, Marea Britanie şi Germania.

„În 2022, România a adus apro­ximativ 70% din venituri, fiind în con­tinuare cel mai mare contribuitor la cifra de afaceri a grupului şi, pro­babil, va rămâne aşa în 2023 şi 2024. În plus, avem SUA şi Germania, ca pieţe semnificative. Şi sperăm să creş­tem, în următorii ani, ponderea cifrei de afaceri provenite din pieţe ex­terne. În perioada de raportare, Connections a înregistrat o creştere de 29% a veniturilor faţă de anul tre­cut pe fondul noilor proiecte derulate în cadrul liniilor de servicii de soft­ware şi RPA, precum şi al creşterii volumului de servicii de consultanţă software şi outsourcing oferite în ca­drul Outsourcing Support Services SRL şi Brusch Services SRL. Iar pen­tru 2023 estimăm o cifră de afaceri de 15 milioane de euro (74,67 mil. lei), din care 8 mil. euro generate doar de segmentul de software develop­ment“, a spus Bogdan Florea.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO