Bogdan Toporan - director general, Best Internet Security (BISS): Este important ca o firmă să facă o ”curăţenie” a datelor înainte de GDPR, să vadă întâi datele de care nu mai are nevoie

14 nov 2017 Autor: Ştefan Stan

Este important ca o firmă să facă o ”curăţenie”. Dacă ai date de care nu mai ai nevoie să le ştergi de la început. Reduci în felul acesta suprafaţa de atac şi vezi cum te poţi organiza mai departe, a declarat Bogdan Toporan - director general, Best Internet Security (BISS), în cadrul ZF Digital 17. 

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
refuz
, curatenie
, firma
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide