Business Hi-Tech

Bolt l-a numit pe Daniel Simion pe poziţia de country manager pentru divizia business

Bolt l-a numit pe Daniel Simion pe poziţia de country...

Autor: Ioana Nita

12.08.2022, 09:30 350

Start-up-ul de origine estoniană Bolt, care a dezvoltat aplicaţia de mobilitate cu acelaşi nume, plus o aplicaţie pentru livrări rapide de mâncare, l-a numit pe Daniel Simion la conducerea operaţiunilor locale pentru divizia Bolt Business, în rolul de country manager, conform unui anunţ făcut de reprezentanţii subisidarei din România. Bolt Business este soluţia dedicată organizaţiilor care aleg să-şi transporte angajaţii în scop de serviciu şi este prezentă în toate oraşele din ţară în care aplicaţia Bolt este disponibilă.

„Pentru mine, Bolt este mai mult decât o platformă de mobilitate. Misiunea noastră este de a face transportul urban mai convenabil şi mai accesibil pentru români, prin redefinirea oraşelor în jurul oamenilor, nu al maşinilor personale. Mă bucur să mă alătur echipei care a adus Bolt la nivelul la care se află acum în România, iar implicarea ei constantă în comunitate mă face să cred că am ales locul potrivit. Bolt se află într-o continuă extindere, iar serviciul Bolt Business deserveşte deja companii din diverse domenii, precum retail, mass-media, financiar-bancar, tehnologie, BPO, sănătate şi automotive, fiind una dintre verticalele operaţionale ale liderului de piaţă în domeniul mobilităţii urbane. Acest serviciu reprezintă un nou standard pentru deplasările de business, totul cu un cost centralizat, transparent şi uşor de gestionat“, a declarat Daniel Simion, country manager Bolt Business România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO