Business Hi-Tech

Brandul de smartphone-uri HONOR s-a lansat din nou în România şi atacă şi segmentul premium

Zachary Jiang, preşedintele HONOR în regiunea CEE & Europa de Nord

Zachary Jiang, preşedintele HONOR în regiunea CEE & Europa de Nord

Autor: Ioana Nita

06.05.2022, 22:05 686

Brandul de smartphone-uri HONOR, achiziţionat în noiembrie 2020 de compania chineză de stat Shenzhen Zhixin New Information Technology de la gigantul Huawei, a revenit pe piaţa locală cu noua sa gamă de telefoane inteligente, inclusiv cu un model premium cu care vrea să concureze cu modelele de top ale Apple şi Samsung.

„Suntem mândri de lansarea brandului HONOR, dar şi a celor mai noi telefoane în România, prin care ne propunem să oferim experienţe superioare de interacţiune cu tehnologiile performante tuturor utilizatorilor. Suntem încrezători că vom reuşi să ne diferenţiem pe piaţa locală, extrem de competitivă, şi să ieşim în evidenţă cu produse revoluţionare. Seria noastră premium HONOR Magic este o adevărată emblemă a tehnologiei noastre inovatoare şi o dovadă a dorinţei de a depăşi în mod constant limitele de până acum ale industriei”, a declarat Zachary Jiang, preşedintele HONOR în regiunea CEE & Europa de Nord.

El a fost prezent la evenimentul de lansare al brandului HONOR pe piaţa locală în cadrul căruia s-au prezentat patru modele din gamele mid şi high - HONOR X7, HONOR X8, HONOR Magic4 Lite şi HONOR Magic4 Pro, preţurile variind între 1.000 lei şi peste 5.000 lei.

În cadrul gigantului Huawei, HONOR era un brand de buget, însă acum, prin noua sa strategie atacă şi segmentul premium cu modelul HONOR Magic4 Pro, al cărui preţ recomandat este de 5.400 lei. Flagship-ul HONOR mizează pe un design diferit faţă de competitorii săi, cu sistemul de camere foto amplasat pe spatele telefonului într-un cerc şi cu rame ultra-subţiri, precum şi pe performanţele tehnice ale acestuia - baterie de 4.600 mAh care se poate încărca până la 50% în 15 minute wireless, procesor Snapdragon 8450 4nm de la Qualcomm şi cu 8 GB sau 12 GB memorie internă (RAM). În plus, seria HONOR Magic4 încorporează modurile HONOR Magic-Log Movie Master şi AI Film Effects cu ajutorul cărora se pot face înregistrări video Log 4K pe 10 biţi cu 60 de cadre pe secundă, depăşind standardele anterioare din industrie.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO