Business Hi-Tech

Braşovenii de la Allview au lansat o nouă tabletă - AllDro 2. Vedeţi aici cu ce se laudă device-ul de 750 de lei - GALERIE FOTO

Braşovenii de la Allview au lansat o nouă tabletă - AllDro 2. Vedeţi aici cu ce se laudă device-ul de 750 de lei

Braşovenii de la Allview au lansat o nouă tabletă - AllDro 2

Autor: Ştefan Vrabie

18.08.2011, 14:45 7832

Visual Fan, companie braşoveană care comercializează sub brandul propriu Allview diverse produse electronice, au lansat o tabletă nouă AllDro 2 cu sistem de operare Android 2.2 cu suport Flash care se conectează la internet prin Wi-Fi şi 3G, la un preţ de 749 de lei.

AllDro 2 este o tabletă multi-tasking cu procesor Samsung ARM Cortex A8 de 1GHz un ecran de 8 inch, proporţionat 4:3 şi cameră foto frontală. Noua tabletă se conectează la internet prin Wi-Fi şi 3G.

Conexiunea 3G este opţională şi se realizează prin ataşarea unui modem 3G cu cartela SIM care are un plan de date activ. Pentru achiziţionarea modemului şi al pachetului de date utilizatorii pot alege din diversitatea serviciilor 3G oferite de către operatorii de telefonie mobilă.

Tot în ceea ce priveste conectivitatea AllDro 2 dispune şi de două porturi fizice: HDMI şi USB, prin care se poate stabili legături cu alte aparate. Prin conexiunea HDMI, fotografiile, videoclipurile şi filmele cu subtitrare în limba română pot fi vizualizate pe televizor la rezolutie Full HD, în timp ce prin cardul micro SD, memoria interna de 4 GB poate fi extinsă până la 32 GB. Prin conectivitatea USB 2.0, dispozitivul poate accesa dispozitive USB de stocare sau se poate conecta la orice PC pentru a transfera date.

Tableta vine cu o serie de aplicaţii preinstalate precum librarie de cărţi electronice, TV interactiv sau ziare electronice.

Tableta AllDro 2 poate fi achiziţionată la preţul de 749 de lei. Pachetul de vânzare cuprinde alături de tabletă un cablu de date USB, un cablu OTG, o husă de protecţie şi un creion capacitiv.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO