Business Hi-Tech

Braşovenii de la Allview lansează două noi smartphoneuri şi un dispozitiv ce transformă orice TV într-un Smart TV

Braşovenii de la Allview lansează două noi smartphoneuri şi un dispozitiv ce transformă orice TV într-un Smart TV

Allview

Autor: Bogdan Alecu

08.08.2012, 18:54 1159

Allview lansează telefoanele P4 şi P5, unele dintre cele mai puternice terminale de pe piaţă, intrând în competiţie directă atât cu producătorii chinezi prezenţi pe piaţa locală, precum Huawei, dar şi cu branduri precum Samsung sau LG.

Telefonul Allview P4 Alldro rulează sistemul de operare Android 4.0 şi dispune de un display Super AMOLED Plus multitouch capacitiv de 4,3 inch si rezoluţie 480x800 pixeli. Telefonul are o grosime de doar 9,8 mm şi dispune de DUAL SIM interactiv. Terminalul realizează fotografii HDR şi filmează la rezoluţie HD (720p). P4 Alldro este echipat cu o cameră foto de 8 MP şi cu un obiectiv format din 5 straturi de lentile cu filtru IR hybrid. Acestea oferă o acurateţe mai mare a culorilor, o imagine mai omogenă şi împreună aduc un plus de performanţă: fotografii profesionale de o claritate extraordinară. Telefonul efectuează apeluri vocale în două modalităţi: prin cele două SIM-uri de voce şi prin conexiunea la Internet cu aplicaţiile de tip VoIP precum Skype şi Yahoo!Voice.

Telefonul Allview P5 Alldro este primul smartphone DUAL SIM cu procesor Dual Core cu sistem de operare Android 4.0.4. Procesorul Cortex A9 cu două nuclee atinge un nou nivel de performanţă, fiind recunoscut prin capabilitatea de procesare simultană şi mai rapidă a mai multor aplicaţii.

Telefonul Allview P5 Alldro este echipat cu display capacitiv IPS de 4.3'' la rezoluţie de 480x800 px care oferă unghiuri de vizibilitate mult mai mari faţă de un display obişnuit, iar imaginile redate sunt clare, în cele mai naturale şi vii tonuri şi oferă un contrast îmbunătăţit.

Telefoanele vor putea fi găsite şi în Germania, Spania, Olanda şi alte ţări din UE.

Allview a lansat alături de cele două terminale şi pachetul All TV transformă televizorul într-un smart TV.

Sistemul All TV îţi transformă televizorul într-unul inteligent prin conectarea la tableta Allview. Tot divertismentul de pe tableta personală, fie că sunt jocuri, ştiri, fie filme sau reţele de socializare va putea fi afişat şi controlat pe televizorul personal. Pachetul conţine suportul pentru tabletă, un cablu HDMI, telecomanda care funcţionează ca un mouse ce are încorporată o minitastatură QWERTY şi aplicaţia software All TV. Telecomanda controlează conţinutul de pe televizor prin mişcări naturale şi comode ale mâinii de la o distanţă de până la 30 de metri. Aceasta dispune de două feţe: Prima dintre ele dispune de 4 taste rapide cu ajutorul cărora poţi să navighezi uşor prin diverse interfeţe, poti naviga printre aplicaţiile din meniu, poti derula sus-jos/stânga-dreapta în paginile web. Poate fi utilizat ca "game controler". Pe cealaltă faţă, telecomanda dispune de o tastatură QWERTY cu care vei putea comunica uşor cu prietenii pe site-urile de socializare sau vei putea căuta informaţii pe Internet în cel mai confortabil mod. Pachetul AllTV va avea un preţ de 250 de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO