Business Hi-Tech

Braşovenii de la Allview pregătesc un mobil dual sim cu Android, cu soft de navigaţie inclus pentru România. Teste cu smartTV

Autor: Adrian Stefan Seceleanu, Magraon Andreea

28.01.2011, 18:03 83

Visual Fan, companie braşoveană carecomercializează sub brandul propriu Allviewdiverse produse electronice, va lansa în două sau trei luni untelefon mobil dual sim, bazat pe platformasoftware Google Android, care va include gratuitşi un soft de navigaţie cu harta României, a declarat joi, încadrul şedinţei deschise de redacţie ZF Expert directorul generalal companiei, Lucian Peticilă.

"În martie sau aprilie telefonul va ieşi pe piaţă. Mobilul vainclude soft de navigaţie gratuit cu harta României şi cele maiimportante străzi din Europa. Utilizatorii vor putea cumpăra hărţipentru alte ţări", a declarat Peticilă.

iPad şi BlackBerry "deRomânia" - creaţiile unui inginer fără diplomă dinBraşov

Compania va lansa în luna septembrie şi o nouă variantă atabletei PC proprii, care va include cea mairecentă versiune a platformei software GoogleAndroid.

Acestea nu sunt însă singurele produse la care lucrează companiabraşoveană, spune Peticilă. "Facem teste şi cu un smartTV, este unprodus extraordinar", a spus şeful Visual Fan, fără a oferi alteamănunte.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO