Business Hi-Tech

Brazilienii de la VTEX au numit un nou şef pentru operaţiunile din România

risti Movilă, country manager pentru VTEX în România

risti Movilă, country manager pentru VTEX în România

Autor: Ioana Nita

10.10.2019, 00:00 1207

Compania braziliană VTEX, specializată în dezvoltarea de soluţii software pentru piaţa de comerţ electronică, cu afaceri anuale de peste 60 mil. dolari, l-a numit pe poziţia de country manager al operaţiunilor sale din România pe Cristi Movilă, care are o experienţă vastă în domeniul e-commerce. El a preluat conducerea de la Ionuţ Farcaş, care s-a ocupat de managementul operaţiunilor locale ale VTEX de la intrarea oficială a companiei braziliene în România în 2018. 

„În noul rol, îmi propun să consolidez poziţia VTEX în România, astfel încât compania să devină principalul furnizor de soluţii e-commerce pentru piaţa locală şi pentru Europa Centrală şi de Est şi un partener cu experienţă pentru clienţii noştri. Vom crea o echipă puternică în România care, împreună cu echipele noastre globale, va oferi cele mai bune soluţii de comerţ electronic pentru companii mari şi mijlocii”,  a declarat Cristi Movilă, country manager pentru VTEX în România. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO