Business Hi-Tech

BREAKING NEWS. Bitdefender confirmă intenţia de listare în SUA: “Am depus în mod confidenţial un proiect de declaraţie de înregistrare la SEC pentru o viitoare listare în SUA”

BREAKING NEWS. Bitdefender confirmă intenţia de listare...

Autor: Adrian Seceleanu

13.12.2021, 22:05 1478

Bitdefender, una dintre cele mai puternice companii de soft create în România, care a devenit un lider global pe piaţa de soluţii de securitate cibernetică, a confirmat oficial, în urmă cu câteva minute, printr-un anunţ pe pagina sa web, că a demarat procedurile pentru o viitoare listare în SUA. ZF a scris în ediţia de luni despre intenţia companiei.

Iată anunţul companiei: “Bitdefender Holding B.V. a depus în mod confidenţial un proiect de declaraţie de înregistrare de tip Form F-1 la autoritatea americană de reglementare a pieţei de capital (SEC).

Bitdefender Holding B.V., un lider global în securitate cibernetică, a anunţat astăzi că a depus în mod confidenţial un proiect de declaraţie de înregistrare de tip Form F-1 la autoritatea americană de reglementare a pieţei de capital (SEC) pentru o viitoare ofertă publică iniţială (IPO) în Statele Unite ale Americii. Calendarul, dimensiunea şi preţul pentru viitoarea ofertă urmează a fi stabilite. Oferta publică iniţială este subiectul unor evaluări din partea SEC şi unor alte procese de reglementare, dar şi a pieţei şi a altor condiţii.

Acest comunicat de presă nu constituie o ofertă de vânzare sau o solicitare a unei oferte de cumpărare a oricăror valori mobiliare. Orice ofertă, solicitare sau ofertă de cumpărare sau orice vânzare de valori mobiliare se va face în conformitate cu cerinţele de înregistrare prevăzute de Securities Act din 1933, cu modificările ulterioare ("Securities Act"). Acest anunţ este emis în conformitate cu Regula 135 din Securities Act.”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO