Business Hi-Tech

Bright Spaces, o platformă digitală de leasing şi management al spaţiilor comerciale, a ridicat o finanţare de 1,5 mil. de euro care va susţine dezvoltarea şi extinderea companiei pe noi pieţe

echipa Bright Spaces

echipa Bright Spaces

Autor: Alexandra Cepăreanu

21.07.2021, 14:41 615

Bright Spaces, o platformă digitală de leasing şi management al spaţiilor comerciale, a ridicat o finanţare în valoare de 1,5 milioane de euro care va susţine creşterea companiei, dezvoltarea de noi feature-uri tech şi scalarea pe noi pieţe din CEE şi Europa de vest.

„Vedem o digitalizare accelerată a industriei de commercial real estate şi un interes crescut pentru soluţiile tech care facilitează prezentarea şi închirierea digitală a spaţiilor. Soluţiile pe care le construim vor transforma modul în care proprietarii lucrează de acum şi suntem recunoscători tuturor partenerilor, clienţilor şi mentorilor care au încredere în noi şi ne ajută să creştem”, a spus Bogdan Nicoară, cofondator şi CEO al Bright Spaces.

Start-up-ul Bright Spaces a fost înfiinţat în 2019, iar până în prezent a ridicat o rundă pre-seed de la investitori locali şi a lansat mai multe platforme de digital leasing personalizate pentru clienţi din România şi Marea Britanie, precum Skanska, One United Properties, Impact Hub, Moorland Property Solutions.

Prin platforma Bright Spaces viitorii chiriaşi ai spaţiilor de birouri pot vizualiza şi interacţiona în mod digital cu un spaţiu, în 3D, pot descoperi principalele specificaţii tehnologice ale clădirii, punctele de interes, pot cere o ofertă sau planifica un tur live.

„Pe de cealaltă parte, proprietarii beneficiază de un Admin Panel integrat şi uşor de folosit care centralizează date despre contractele încheiate, gradul de ocupare, potenţiali clienţi şi cerinţele specifice ale acestora (locuri de parcare, spaţiu de depozitare etc.) şi pot genera oferte HOT personalizate direct din platformă”, potrivit reprezentanţilor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO