Business Hi-Tech

Britanicii de la Adzuna au cumpărat start-up-ul Work in Startups, dezvoltat în ultimii şapte ani de antreprenorii români Alexandru Borbely şi Diana Ilinca

Alexandru Borbely

Alexandru Borbely

Autor: Alex Ciutacu

26.10.2018, 00:05 1344
Compania britanică Adzuna, activă în segmentul resurselor umane, a achiziţionat startup-ul Work in Startups, o platformă de pro­movare a locurilor de muncă din com­paniile mici şi medii de tehnologie din Marea Britanie, fondată de doi români. Ter­menii tranzacţiei nu au fost anun­ţaţi, iar reprezentanţii Work in Startups, contactaţi de ZF, nu au co­men­tat cu pri­vire la valoarea achi­ziţiei.

Cu toate acestea, Adzuna a anunţat că va pre­lua opera­ţiunile web­site-ului Work in Startups, însă acesta îşi va păstra în con­tinuare brandul indepen­dent, po­trivit TechCrunch.

Work in Startups este o platformă de pro­mo­vare a locurilor de muncă din com­paniile mici şi mijlo­cii de tehnologie din Ma­rea Bri­tanie. La scurt timp de la înfiinţare, plat­forma de recrutare dez­vol­tată de Alexandru Borbely şi Diana Ilinca a de­venit una dintre cele mai utilizate pe piaţa bri­tanică. Start­up-ul a fost înfiinţat de cei doi ro­mâni în 2011. Diana Ilinca a emigrat în Ma­rea Britanie în 2009 în cadrul unui program de studii de master şi a lu­crat în start-up-uri de tehno­lo­gie în Lon­dra înainte de a-şi fonda pro­pria com­panie cu Alexandru Borbely, in­giner cu o ex­pe­rienţă de 15 ani în dome­niul tehno­lo­giei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO