Business Hi-Tech

Britanicii de la Endava angajează peste 250 de IT-işti în primul semestru

Britanicii de la Endava angajează peste 250 de IT-işti în primul semestru

Autor: Laurentiu Cotu

20.01.2012, 00:00 610

Compania Endava România, parte a grupului britanic Endava, specializată în furnizarea de servicii IT de business pentru aplicaţii financiare, telecomunicaţii, media şi tehnologia IT va angaja în primul semestru al acestui an peste 250 de oameni. Cele mai multe angajări vor avea loc în Iaşi, unde compania va desfăşura în perioada 24-28 ianuarie primul eveniment de recrutare din acest an.

Totodată, la nivel naţional compania a efectuat deja în primele două săptămâni ale anului 2012 circa 50 de angajări. Endava caută dezvoltatori Java şi .Net, testeri software, project manageri şi business analişti. La începutul anului, Endava România număra aproximativ 340 de angajaţi la nivel naţional, cu 33% mai mult decât în luna ianuarie 2011.

"Proiectele pe care Endava le desfăşoară din centrele de dezvoltare din ţară, în special pentru clienţi din Marea Britanie, SUA şi România, necesită în prezent un ritm de creştere mai accelerat al numărului de angajaţi'', a declarat Marian Popa, managing director al Endava pentru Europa Centrală şi de Est. Compania a încheiat anul 2010 cu o cifră de afaceri de 5,8 mil. euro. La nivel global, cifra de afaceri bugetată de Endava anul trecut a fost de peste 40 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO