Business Hi-Tech

Britanicii de la Endava caută 100 de oameni pentru centrul de IT de la Cluj

Britanicii de la Endava caută 100 de oameni pentru...

Autor: Laurentiu Cotu

12.03.2014, 00:04 575

Furnizorul de servicii de IT Endava România, parte a grupului britanic Endava, vrea să recruteze în acest an în jur de 100 de oameni pentru sediul din Cluj. În prezent, Endava are aproape 500 de angajaţi la Cluj, care sunt implicaţi în proiecte de dezvoltare software şi suport IT pentru clienţi din diferite domenii, precum bancar, asigurări, plăţi electronice, retail, telecomu­nica­ţii, media şi publishing.

„Compania recrutează permanent şi specialişti IT cu experienţă şi planifică o creştere a echipei din Cluj la peste 600 de persoane până la finalul anului 2014“, a anunţat compania Endava într-un comunicat. Endava este unul dintre cei mai activi angajatori de pe piaţa locală din domeniul IT, având în prezent peste 1.000 de angajaţi în sediile din Cluj, Iaşi şi Bucureşti.

Compania va organiza în 13 martie, în centrul din Cluj-Napoca, cea de-a cincea ediţie a evenimentului Open Day, dedicat studenţilor şi absolvenţilor care doresc să urmeze o carieră în domeniul IT. În cadrul evenimentului, pe lângă participarea la prezentările susţi­nute de angajaţii companiei, tinerii vor putea aplica pentru una dintre cele 30 de poziţii din programele de internship şi graduates organizate de Endava pentru echipele de dezvoltare software (Java, .NET), testare software sau suport IT.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO