Business Hi-Tech

Bucureştenii au făcut sute de mii de curse printre maşini şi pietoni cu trotinetele Lime

Bucureştenii au făcut sute de mii de curse printre...

Autor: Ioana Nita

18.09.2019, 09:45 2761

Start-up-ul american Lime, care le pune la dispoziţie utilizatorilor de smart­phone-uri o soluţie de transport cu trotiente electrice, a înregistrat sute de mii de că­lătorii în Bucureşti în primele trei luni de la intrarea pe piaţa locală. Lime s-a lansat în Bu­cureşti la sfârşitul lunii mai 2019 cu  aproximativ o mie de trotinete elec­trice.

„Lime a înregistrat în primele luni de la in­trarea pe piaţă sute de mii de călătorii în primele luni de trafic în Bucureşti, dintre care peste 100.000 de călătorii efectuate în locul utilizării automobilelor. Serviciul de închiriere trotinete a fost adoptat de ca­tegorii foarte diverse de utilizatori şi a fost folosit pentru călătorii care au variat între 5 şi 60 de minute, pentru deplasări scurte sau lungi, unele distanţe parcurse ajungând chiar şi la 8-10 kilometri”, a declarat Luca Ma­teescu, manager operaţional la Lime Bu­cureşti. El a menţionat că start-up-ul ana­lizează în permanenţă cererea de trotinete, prioritatea Lime fiind de a avea suficiente trotinete acolo unde este nevoie de ele.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO