Business Hi-Tech

Bulgac, RCS & RDS: Plătim o dobândă de 2,65% peste Robor la creditul sindicalizat de 1,68 mld. lei

Serghei Bulgac, CEO al RCS & RDS

Serghei Bulgac, CEO al RCS & RDS

Autor: Adrian Seceleanu

28.10.2016, 00:05 1642
Grupul RCS & RDS, cel mai mare jucător de pe piaţa de cablu TV şi net fix din România, cu operaţiuni şi în Ungaria, Spania şi Italia, ar fi putut împrumuta mai mulţi bani, în condiţiile în care emisiunea de obligaţiuni în euro a companiei a fost „mult suprasubscrisă”, însă operatorul s-a limitat la „strictul necesar” pentru dezvoltare.

„Oferta a fost mult suprasubscrisă, însă noi ne limităm la strictul necesar pentru dezvoltare. Nu e nevoie de mai mulţi bani în acest moment pentru proiectele noastre”, a declarat Serghei Bulgac în cadrul unei interviu înregistrat difuzat de postul Digi24, care este deţinut de RCS & RDS. Aceasta este prima apariţie publică a lui Bulgac, 39 de ani, care a preluat anul trecut poziţia de CEO al companiei de cablu, după o carieră de 12 ani în cadrul companiei de cablu.

RCS & RDS a finalizat miercuri operaţiunea de refinanţare prin intermediul unei emisiuni de obligaţiuni de 350 mil. euro şi al unui împrumut sindicalizat de până la 1,687 mld. lei. Compania a profitat de „momentul prielnic” de pe piaţă pentru a-şi refinanţa datoriile la costuri cu 30% mai mici cu dobânzile, a spus Bulgac.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO