Business Hi-Tech

Campania de Crăciun a Telekom Mobile pune accent pe abonamente

Mediafax Foto

Mediafax Foto

Autor: Adrian Seceleanu

19.11.2014, 00:00 1359

Utilizatorii Telekom România Mobile Communications (fostul Cosmote), al treilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, care prelungesc sau care semnează pentru un contract nou de abonament pot achiziţiona smartphone-uri sau tablete la preţuri reduse şi primesc un număr mai mare de minute de apeluri şi un volum suplimentar de date pentru navigarea pe internet.

Spre exemplu, pentru contractele pentru abonamentele din categoria „nelimitat”, care au tarife lunare între 10 şi 50 de euro, utilizatorii primesc 600 de minute de apeluri internaţionale (câte 100 pe lună în primele şase luni) şi 36 GB de date (câte 1,5 GB în fiecare din cele 24 de luni de contract, începând cu planul tarifar Nelimitat L de 20 de euro pe lună).

Clienţii care vin cu un număr din altă reţea pot achiziţiona un telefon Samsung Galaxy S4 Mini sau o tabletă Samsung Galaxy Tab 4 de 8 inchi cu 1 leu împreună cu abonamentul Nelimitat Voce L, de 20 de euro pe lună.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO