Business Hi-Tech

Campanie Vodafone: 50% mai multe minute, SMS-uri şi net la abonamentele Mega, timp de şase luni

Autor: Adrian Seceleanu

01.10.2012, 14:59 721

Vodafone, numărul doi pe piaţa locală de telefonie mobilă, a lansat o campanie promoţională prin care le oferă clienţilor care prelungesc sau semnează un contract pentru un abonament nou din seria "Mega" cu 50% mai multe minute, SMS-uri în reţea şi naţionale şi trafic de date inclus. Bonusul se acordă lunar, în primele şase luni de abonament.

Vodafone a schimbat şi structura extraopţiunilor smartphone, cu trafic de date inclus, activate pe o perioadă de doi ani.

De asemenea, abonaţii serviciilor de internet pentru laptop, tableta şi PC primesc cu 50% mai mult trafic inclus, în primele şase luni, pentru pachetele Internet Nelimitat Standard şi Internet Nelimitat Plus. "Astfel, abonamentul Standard include, de acum, 3 GB trafic lunar inclus, pentru 9 Euro / lună (TVA inclus) iar abonamentul Plus, cu un tarif lunar de 12 Euro (TVA inclus), oferă 6 GB pe lună.

Abonaţii Vodafone pot opta şi pentru diferite telefoane disponibile la preţuri subvenţionate. Spre exemplu telefonul Nokia Asha 300 este disponibil la un preţ de 29 de euro, împreună cu abonamentul Mega 8, redus faţă de preţul iniţial de 69 de euro. De asemenea, abonaţii pot opta şi pentru Nokia Asha 302, pentru 49 de euro cu abonamentul Mega 8, precum şi pentru noul LG T385, cu un ecran tactil capacitiv de 3,2 inchi şi o cameră foto de 2MP, pentru 9 euro, cu abonamentul Mega 8, încheiat pe doi ani.
Utilizatorii pot achiziţiona noul smartphone Vodafone Smart Chat, dotat cu tastatură QWERTY, ecran tactil capacitiv de 2,6 inchi şi sistem de operare Android 2.3 (Gingerbread), pentru 1 euro, alături de abonamentul Mega 8 şi opţiunea internet pe mobil 300 MB, pe doi ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO