Business Hi-Tech

Canon: Livrările de imprimante către companii au crescut cu peste 25% la 9 luni

Canon: Livrările de imprimante către companii au...

Autor: Ioana Nita

10.12.2015, 00:08 399

Reducerea costurilor este criteriul esenţial în analiza ofertelor de echipamente.

Companiile private şi instituţiile din sectorul public au achiziţionat în primele nouă luni ale anului circa 14.000 de imprimante, majoritatea alb-negru, piaţa echipamentelor de birou crescând astfel în volum cu aproape 27% faţă de aceeaşi perioadă din 2014, în condiţiile în care firmele îşi îndreaptă acum atenţia către soluţii de optimizare a volumelor şi costurilor de imprimare, potrivit reprezentanţilor locali ai companiei ja­po­neze Canon, specializată în furnizarea de produse şi soluţii foto-video şi de tipărire. 

 „În momentul de faţă, companiile din România şi nu numai se orientează spre soluţii care să optimizeze, să monitorizeze volumele de imprimare, copiere şi scanare, dar şi costurile asociate acestor activităţi şi celor de întreţinere, să reducă timpul alocat activi­tăţilor de birou şi să fluidizeze circuitul do­cumentelor electronice. Cu alte cuvinte, ten­dinţa este spre adoptarea de soluţii de ma­nagement al serviciilor de imprimare (MPS – Managed Print Services)”, a de­clarat Petronius Secăreanu, directorul general al Canon România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO