Business Hi-Tech

Care sunt prioritatile lui Calin Tatomir, noul director general al Microsoft Romania

Care sunt prioritatile lui Calin Tatomir, noul director general al Microsoft Romania
05.11.2008, 17:33 77

Consolidarea echipei, dezvoltarea diviziei de aplicatii pentru mediul de afaceri Dynamics si regandirea strategiei pe segmentul consumer sunt principalele obiective pentru Calin Tatomir, 46 de ani, director general al Microsoft Romania din luna octombrie.

"Romania este o tara foarte vizibila in Microsoft, atat prin performantele subsidiarei, cat si prin centrul global de suport tehnic. Una dintre tintele care mi-au fost propuse de corporatie este ca Romania sa treaca la un nivel de senioritate, care inseamna practic intrarea pe piata cu intreg portofoliul de solutii", explica Tatomir.
Pe segmentul consumer, el a amintit de dispozitivele Windows Mobile si de consola de jocuri Xbox Live, pentru care nu exista inca suport oficial in Romania. "Atunci cand eram la Compaq (in functia de director de vanzari - n. red.), am introdus pentru prima oara laptopurile consumer in Romania si cred in Romania ca tara de consumer", a mai spus Tatomir.
Asemenea lui Turner, seful Microsoft Romania considera ca recenta criza financiara poate da nastere unor noi oportunitati de business, pe masura ce din ce in ce mai multe companii vor apela la IT pentru a-si creste productivitatea si reduce cheltuielile.
 

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO