Cătălin Marinescu, preşedintele ANCOM, şi-a dat demisia şi va prelua o poziţie la Comisia Europeană

27 mar 2017 Autor: Cristian Hostiuc

Cătălin Marinescu, puternicul preşedinte al ANCOM, instituţia care reglementează piaţa comunicaţiilor din România, va pleca de la conducere, urmând să preia o poziţie la nivelul Comisiei Europene, au declarat pentru ZF surse din piaţă. El îşi va prezenta astăzi bilanţul celor opt ani la conducerea instituţiei.

Cătălin Marinescu este unul dintre cei mai experimentaţi oficiali români pe această piaţă. Sub conducerea lui s-a desfăşurat una dintre cele mai mari licitaţii din istoria României, prelugirea licenţelor pe piaţa de telefonie mobilă, unde statul a încasat peste 700 milioane euro. Pentru puternicii operatori telecom din piaţă, Marinescu a fost o „nucă“ extrem de tare.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 27.03.2017

 
Cuvinte cheie:
presedinte
, ancom
, comisia europeana
, comisie
, pozitie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide