Business Hi-Tech

Cătălin Şomfălean, managing partner, Innobyte: Am eliminat bariera geografică în recrutare. Avem colegi din Cluj, Iaşi, Piteşti, Bistriţa şi chiar Viena şi vom continua să recrutăm şi din alte oraşe. În prezent avem o echipă formată din 40 de oameni şi avem în plan mărirea acesteia cu 20% în următoarele şase luni

Cătălin Şomfălean: Recrutăm specialişti e-Commerce şi avem poziţii deschise pentru programatori Magento 2 cu diferite niveluri de experienţă - mediu şi senior.

Cătălin Şomfălean: Recrutăm specialişti e-Commerce şi avem poziţii deschise pentru programatori Magento 2 cu diferite niveluri de experienţă - mediu şi senior.

Autor: Alexandra Cepăreanu

29.09.2021, 19:30 348

Innobyte, dezvoltator de soluţii software pentru e-commerce, intrat recent în portofoliul furnizorului de soluţii Life is Hard (simbol bursier LIH), şi-a extins aria de recrutare a angajaţilor în urma contextului creat de pandemie, astfel că în cadrul companiei lucrează şi persoane din oraşe în care firma nu deţine birouri fizice. În România, Innobyte are birouri la Bucureşti şi Cluj, de unde îşi desfăşoară activitatea echipa de dezvoltare software, şi mai deţine un birou în St.Moritz, Elveţia, unde este centrul de business pentru clienţii din Europa.

„Pandemia a adus un lucru bun pentru că am eliminat bariera geografică în recrutare. În prezent, avem colegi din afara Bucureştiului şi vom continua să recrutăm programatori şi din alte oraşe. Dacă înainte ni se părea mai dificil să colaborăm de la distanţă cu potenţiali colegi din alte oraşe, acum suntem cu toţii în online. A fost una dintre cele mai bune decizii deoarece ne-am mărit echipa cu oameni din oraşe precum Cluj, Târgu-Mureş, Iaşi, Constanţa, Piteşti, Ploieşti, Bistriţa şi chiar Viena“, a spus pentru ZF Cătălin Şomfălean, managing partner în cadrul companiei Innobyte.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO