Business Hi-Tech

Ce companii din IT şi telecom au făcut cele mai multe angajări în anul 2017

Ce companii din IT şi telecom au făcut cele mai multe...

Autor: Adrian Seceleanu

04.07.2018, 00:07 1641

Centrul de servicii al grupului bri­tanic de comunicaţii Vodafone, com­pania de cablu RCS&RDS şi furni­zorul italian de servicii de call center Alma­viva au re­cru­tat anul tre­cut cel mai mare nu­măr de oa­­meni din indus­tria lo­­cală de IT, tele­com şi a pro­ducă­to­ri­lor de com­po­­nen­te elec­tro­ni­ce, con­form da­te­lor ra­por­tate de fir­me la Mi­nis­terul Fi­nan­ţe­lor Publice şi care au fost ana­lizate de ZF.

Cele 20 de com­pa­nii, cu un busi­ness cumulat de peste 10 mld. lei, au re­crutat împreună un număr de 6.443 de oameni, ajungând astfel la un număr mediu de 37.869 de oameni, conform datelor de la Finanţe.

Vodafone Technologies România SRL, compania care operează centrul de servicii şi suport IT de pe plan local al grupului britanic de comunicaţii, şi-a dublat practic anul trecut numărul de angajaţi, ajungând astfel la un număr mediu de 1.543 de angajaţi, conform datelor de la Ministerul Finanţelor Pu­blice. În 2016 compania recrutase 257 de oameni, ajungând la 784 de angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO