Ce primeşte un client la un abonament de 15 euro pe lună de la Orange, Vodafone sau Cosmote

10 feb 2014 Autor: Adrian Seceleanu

Atacul agresiv lansat de Cosmote, numărul trei pe piaţa locală de telefonie mobilă, pe piaţa abonamentelor odată cu introducerea la finele lunii noiembrie a unui plan tarifar cu apeluri şi SMS-uri nelimitate la 15 euro pe lună, cu 14 euro sub cea mai ieftină ofertă a unui rival de pe piaţă, a generat vânzări record pentru perioada de sărbători, au precizat pentru ZF reprezentanţii companiei, fără a oferi însă date exacte.

Cea mai bună ofertă la pachetele de telefonie mobilă de 15 euro pe lună este la Cosmote, care încearcă să îi prindă din urmă pe liderii pieţei, Orange şi Vodafone, cu un total de 7,5 milioane de abonamente în septembrie 2013.

Clienţii operatorului Cosmote primesc la un abonament de 15 euro pe lună minute şi sms-uri nelimitate atât în reţea, cât şi naţionale, în timp ce mai sus clasatul Vodafone (potrivit numărului de abonamente) a inclus în pachet 3.000 de minute în reţea, 225 naţionale şi sms-uri nelimitate. Operatorul cu cele mai multe abonamente, Orange, oferă clienţilor care au ales pachetul Cangur 15- 2.000 de minute sau sms-uri în reţea şi 150 de minute şi 150 de mesaje naţionale.

În condiţiile în care o sumă de 15 euro pe lună pentru un abonament este cu aproximativ 50% mai mare decât plăteşte în medie un abonat român la servicii de telefonie mobilă, este posibil ca în cel mai bun caz Cosmote să fi atras câteva zeci de mii de clienţi către acest plan tarifar.

Cosmote, controlat de grupul OTE (Grecia) şi Deutsche Telekom (Germania) s-a angajat la finele anului 2005, după ce a fost la un pas de a ieşi de pe piaţă, într-o cursă de a îi prinde din urmă pe Orange şi Vodafone, liderii pieţei.

 
Cuvinte cheie:
cosmote
, orange
, vodafone
, abonament
, clienti
, telefonie mobila
Vizualizari:
Printeaza
Momentan este un comentariu Comenteaza si tu
Comentarii (1):
V M - 11 februarie 2014, 03:50

Bv Cosmote. Tine'o tot asa. De observat diferenta de politica de marketing... are preturi si oferte vestice... eu in uk pentru 20 de lire la cartela primesc 2000 de min in orice retea , sms nelimitat in orice retea si net nelimitat... platesc in schimb mmsul si am tarife catre romania mai mici decat minutul de convorbire locala in romania la pret de lista. De cand a venit cu oferta aia de 2000 de minute am fost client Cosmote pana cand am plecat din tara. Semnal decent, retea cam incarcata, servicii peste limita de bun simt in cel mai rau caz. Felicitari. Cosmote a impins inainte evolutia telefoniei mobile in Romania printr'o atitudine pro vestica dpdv al ofertei si directiei pietei, care in ciuda faptului ca este catalogat ca al 3lea operator din tara dupa numarul de clienti, Cosmote este detasat varful de lance in ceea ce priveste evolutia pozitica a serviciilor de telefonie mobila si preturile acestora.

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide