Business Hi-Tech

Ce puteţi citi în cel mai nou număr al revistei După Afaceri Premium

Ce puteţi citi în cel mai nou număr al revistei După...

Autor: Roxana Petrescu

08.03.2016, 00:02 119

După Afaceri Premium, suplimentul de lifestyle al Ziarului Financiar, a decis ca după o lungă hibernare să intre în primăvară cu o risipă de energie, alături de oameni care condimentează tiparele vieţii corporatiste cu accente serioase de adrenalină.

Când tu visezi la odihnă, ei se gândesc la cum pot să zboare, la propriu, când te plimbi relaxat cu maşina, ei fac raliuri, când stai pe o canapea, ei muncesc până la epuizare muşchi de care tu nici nu ştii că există. Înoată, aleargă, fac căţărări, se dau cu snowboardul, devin profesori de yoga, conduc avioane, merg cu bicicleta pe cărări nebătătorite. Oasele rupte şi febra musculară le sunt medaliile, dar ei nu sunt nişte nesăbuiţi ai riscului, nişte pariori fără acoperire. Ei sunt oameni de business care au înţeles că vitalitatea în afaceri îşi trage sevele dintr-un trup îngrijit cu sfinţenie şi dintr-o minte care scurtcircuitează şirurile de cifre şi powerpoint-uri cu adrenalina marilor aventuri în aer liber. Îndrăzniţi să faceţi cunoştinţă cu ei în ediţia lunii martie a După Afaceri Premium.

Tot în acest număr veţi găsi o selecţie de ceasuri care au atras toate privirile la Salonul Internaţional de Orologerie de la Geneva, unul dintre cele mai importante evenimente ale unui domeniu care stârneşte pasiuni globale. Ceasuri cu un puternic caracter sportiv alături de piese care fură privirile prin strălucirea diamantelor, toate sunt etalate într-o selecţie care poate servi ca sursă de inspiraţie la început de an.

Aflaţi care sunt plăcerile vinovate ale country managerului de la Stefanel sau care este restaurantul preferat al proprietarei hotelului Epoque, unul dintre cele mai bune din Bucureşti, şi citiţi recomandările specialiştilor în materie de parfumuri.

Designul interior trece la rândul său printr-o revoluţie, obiectele multifuncţionale care surprind prin culori puternice sau accente metalice fiind elementele definitorii ale casei generaţiei Y. Tot în noua ediţie a După Afaceri Premium veţi afla care sunt cele mai noi tendinţe în materie de antrenament, dar şi de relaxare şi veţi găsi care este noua dilemă a milionarilor din Bucureşti.

Citiţi despre pasiunile designerului-şef de la COS, divizia de lux a gigantului H&M, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru După Afaceri Premium, călătoriţi alături de noi până în vibrantul Hong Kong şi aflaţi de ce i se spune New Yorkul Asiei.

La final, închideţi ochii şi imaginaţi-vă că sunteţi la volanul unor automobile remarcabile aşa cum numai BMW şi Porsche ştiu să facă. Drive test-ul a fost făcut de noi.

V-am captat atenţia? Atunci lăsaţi-vă energizaţi cu stil, evident, de noul număr al După Afaceri Premium.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO