Business Hi-Tech

Ce se mai întâmplă pe piaţa de HR: Diana David preia conducerea SAP România de la Cristian Popescu

Ce se mai întâmplă pe piaţa de HR: Diana David preia...

Autor: Ioana Nita

01.06.2021, 13:00 480

SAP România, subsidiara locală a producătorului german de soluţii software de business, a promovat-o pe poziţia de managing director pe Diana David (foto), care lucrează în cadrul companiei de circa trei ani.Ea preia conducerea SAP România de la 1 iunie de la Cristian Popescu, cel care a administrat operaţiunile locale ale companiei germane timp de patru ani.

Diana David va fi responsabilă de conturarea şi implementarea unei noi strategii locale a companiei, cu accent pe accelerarea migrării în cloud, respectiv susţinerea clienţilor existenţi şi potenţiali în parcursul lor de transformare digitală. Ea s-a alăturat echipei SAP România în urmă cu trei ani, ca key account manager pentru sectorul public, ocupând anterior diverse roluri în cadrul Orange România, unde şi-a început activitatea profesională acum 18 ani. Aceasta are peste 15 ani de experienţă în vânzări, timp în care a gestionat atât conturi private, cât şi publice, specializându-se în sectorul public.

În anii de activitate profesională, Diana David a obţinut o vastă expertiză în dezvoltarea şi gestionarea proiectelor extrem de complexe, abordate pe multiple verticale ale pieţei, dovedind abilităţi avansate în managementul unor echipe diverse. Noul managing director al SAP România a absolvit Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale şi a urmat cursuri de PR şi comunicare timp de doi ani. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO