Business Hi-Tech

Ce telefoane vor concura cu Iphone 6 în România

Ce telefoane vor concura cu Iphone 6 în România

Autor: Aurelian Mihai

09.09.2014, 14:31 719

 Eşti în căutarea unui smartphone pe care să te poţi bucura de internet mobil la cele mai bune viteze disponibile în România? Atunci cu siguranţă trebuie să arunci o privire peste oferta de telefoane 4G, singurele capabile să ofere viteze de transfer la nivel suficient pentru putea urmări în cele mai bune condiţii filme HD, descărca jocuri sofisticate de Android şi transfera într-un timp cât mai scurt colecţia de poze şi filmuleţele din vacanţă.

Aruncând o privire peste ofertele de abonamente la Cosmote, Orange şi Vodafone, observăm că acestea nu prea ţin pasul cu apetitul utilizatorilor pentru multimedia, limitele privind traficul de date inclus în unele abonamente fiind insuficiente. Dacă ai net rapid şi vrei să profiţi de el, trebuie să ai şi un trafic pe măsură. Ceva mai bine stau lucrurile dacă studiem ofertele de abonament din gama superioară de preţuri, propuse la pachet cu un smartphone de ultimă generaţie.

Totuşi, achiziţionarea unui abonament costisitor în timp ce operatorii de telefonie mobilă se află în plin război al preţurilor ar putea să nu fie cea mai inspirată decizie, clauzele prevăzute în contractul semnat pentru o durată de până la 2 ani putând împiedica utilizatorul să beneficieze de tarife mai atractive apărute după semnarea acestuia.

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO