Business Hi-Tech

Cele mai bune tablete sub 1000 lei disponibile în România

Cele mai bune tablete sub 1000 lei disponibile în România

Autor: Aurelian Mihai

10.08.2014, 13:24 1776

După ce în 2013 vânzările de tablete au crescut de trei ori comparat cu anul anterior, şi 2014 promite să aducă magazinelor de profil vânzări în creştere, avântul de aproximativ 50% estimat pentru piaţa tabletelor din România reflectând vânzări de până la 1 milion unităţi până la finele acestui an. Pornind de la modele entry-level cu preţ de 150 Lei şi ajungând la tablete premium cu preţuri ce depăşesc suma de 4000 Lei, piaţa locală de tablete oferă soluţii pentru toate gusturile si buzunarele.

Majoritatea românilor preferă însă tabletele de buget, cu dotări cel mult de nivel mediu şi preţ care nu depăşeşte 800 - 1000 Lei. În preferinţele utilizatorilor intră atât modele de tablete oferite de producători consacraţi (ASUS, Lenovo, Samsung, etc.) dar şi produse aduse în România şi vândute sub numele unor brand-uri autohtone (Allview, Evolio, E-Boda, UTOK, etc), apreciate pentru oferta generoasă de dotări oferite la un preţ similar, sau mai mic. În cele ce urmează vă supunem atenţiei câteva dintre cele mai bune oferte de tablete cu preţ sub 1000 Lei, disponibile în magazinele din ţara noastră:

Citiţi articolul integral pe www.go4it.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO