Cele mai vândute 10 cărţi de business online în S1/2018: "Tată bogat, tată sărac" domină clasamentul

16 aug 2018 Autor: Ioana Nita

„Tată bogat, tată sărac. Educaţia finan­ciară în familie”, scrisă de americanul Ro­bert T. Kiyosaki, a fost cea mai vândută carte din categoria de business în prima jumă­tate a acestui an pe elefant.ro – re­tailerul online care deţine una dintre cele mai mari librării virtuale de pe piaţa locală. Podiumul este completat de „Excepţionalii - Povestea succesului”, scrisă de Malcolm Gladwell, şi de „Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace” a lui Stephen R. Covey, iar pe locurile 5 şi 6 s-au clasat titlurile „Totul despre lideri, atitudine, echipă, re­laţii” (John C. Maxwell) şi „Drive. Ce anu­me ne motivează cu adevărat” (Daniel Pink).

Compania Elefant Online, care adminis­trează magazinul online elefant.ro, a avut anul trecut afaceri de aproape 131 milioane lei (28 milioane euro), în creştere cu 16% faţă de 2016. Retailerul online a rămas însă pe pierderi şi în 2017, pierderea netă ridi­cându-se la 21,7 milioane lei (4,7 milioane euro).

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.08.2018

 
Cuvinte cheie:
online
, business
, vanzare
, carti
, elefant.ro
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide