Business Hi-Tech

Celesta Pădineanu, care a lucrat timp de 11 ani în cadrul Liberty Global, trece din mediul corporatist în cel antreprenorial şi devine HR Director la Trencadis

Celesta Pădineanu, care a lucrat timp de 11 ani în...

Autor: Roxana Rosu

08.02.2021, 12:08 399

Trencadis, companie de tehnologie fondată la Baia Mare, specializată în soluţii de integrare pentru sisteme complexe, are un nou HR Director, după numirea Celestei Pădineanu începând cu 1 februarie.

În acest nou rol, Celesta Pădineanu va fi parte a echipei de management şi va coordona activitatea de dezvoltare a echipei care numără în prezent 85 angajaţi.

„Este o provocare să faci trecerea de la corporaţie la mediul antreprenorial şi să schimbi domeniul, de la telecom la industria de IT. Lucrez acum pentru un business în care inovaţia, curiozitatea şi pasiunea sunt elementele cheie, iar această perspectivă mă face să pornesc cu entuziasm pe noul drum profesional. Tehnologia apropie oamenii. Mai ales astăzi. Mă bucur să susţin, prin contribuţia mea, o echipă care inovează viitorul cu rapiditate şi care este dedicată clientului final, cetăţeanul”, a declarat Celesta Pădineanu, HR Director în cadrul Trencadis.

Ea are peste 20 de ani de experienţă în diferite arii de business, în companii precum Connex, Vodafone, Cosmote, UPC, departamente de relaţii clienţi, operaţiuni, marketing şi HR. Celesta Pădineanu a lucrat timp de 11 ani în cadrul Liberty Global. 

Trencadis a fost fondată în 2007  de Radu Negulescu, care ocupă şi funcţia de CEO.  Printre acţionari, cu 22%, se numără şi omul de afaceri româno-australian Frank Timiş, cunoscut pentru numeroasele proiecte miniere în care este implicat la nivel global.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO