Business Hi-Tech

CEO al Star Storage: Veniturile din vânzarea softului propriu pe plan global s-au dublat în 2017

Cătălin Păunescu, director general şi acţionar al companiei

Cătălin Păunescu, director general şi acţionar al companiei

Autor: Adrian Seceleanu

25.09.2018, 00:06 903

Cătălin Păunescu: pierderile din ultimii ani sunt parte a planului de schimbare radicală asumat de management şi acţionari în 2014, care vizează dezvoltarea propriilor soluţii de soft şi ieşirea pe pieţele externe.

 
Star Storage, furnizor local de soluţii de stocare, arhivare şi management de informaţii şi de servicii de externalizare şi de cloud, a început să culeagă roadele schimbării „radicale” de strategie demarată din 2014, înregistrând anul trecut venituri duble din vânzarea de soluţii software proprii pe plan internaţional.

„Nivelul veniturilor din produse software proprii în internaţional au crescut în 2017 faţă de 2016 cu 100% (s-au dublat), iar la nivelul primelor 8 luni din 2018 am înregistrat o creştere de 224% (de peste 3 ori mai mari decât în perioada similară a anului 2017)”, a declarat pentru ZF Cătălin Păunescu, director general şi acţionar al companiei. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO