CEO al Star Storage: Veniturile din vânzarea softului propriu pe plan global s-au dublat în 2017

25 sep 2018 Autor: Adrian Seceleanu

Cătălin Păunescu: pierderile din ultimii ani sunt parte a planului de schimbare radicală asumat de management şi acţionari în 2014, care vizează dezvoltarea propriilor soluţii de soft şi ieşirea pe pieţele externe.  

Star Storage, furnizor local de soluţii de stocare, arhivare şi management de informaţii şi de servicii de externalizare şi de cloud, a început să culeagă roadele schimbării „radicale” de strategie demarată din 2014, înregistrând anul trecut venituri duble din vânzarea de soluţii software proprii pe plan internaţional.

„Nivelul veniturilor din produse software proprii în internaţional au crescut în 2017 faţă de 2016 cu 100% (s-au dublat), iar la nivelul primelor 8 luni din 2018 am înregistrat o creştere de 224% (de peste 3 ori mai mari decât în perioada similară a anului 2017)”, a declarat pentru ZF Cătălin Păunescu, director general şi acţionar al companiei. 

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 25.09.2018

 
Cuvinte cheie:
soft
, plan
, venituri
, dublare
, star
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide